Deel Jouw ervaring met Art to Remember, Dankjewel!

Commentaren: 33
 • #33

  Samantha (dinsdag, 01 augustus 2023 15:46)

  Na een kleine zoektocht op internet kwam ik op de website van Nicole terecht. Wauw wat een mooi werk, dit is precies wat ik zocht!

  Nicole heeft voor ons een familieportret gemaakt met mijn overleden stiefbroer erbij. Dit portret hebben wij als kinderen aan onze ouders cadeau gegeven, het was een emotioneel moment.

  Bedankt voor deze waardevolle herinnering!

 • #32

  Jette (vrijdag, 30 juni 2023 19:48)

  Wat een prachtige en dierbare herinnering heeft Nicole voor mij gemaakt. Een mooi portret van mijn tweede zwangerschap. Het hele voor traject was heel fijn. Nicole dacht goed mee over welke foto’s het mooist zouden uitkomen in een portret. Na de eerste versie vroeg ik om een kleine aanpassing en deze is heel nauwkeurig uitgevoerd. Ik herken mezelf heel goed in het portret en ben erg blij en dankbaar voor dit stukje kunst!

 • #31

  Laura (woensdag, 19 april 2023 21:56)

  Nicole heeft voor ons een prachtig en heel persoonlijk portret gemaakt. Naast een moment, vangt Nicole ook echt een gevoel in haar portretten. Tevens heb ik erg fijn contact met haar gehad, dacht ze erg fijn mee en heeft ze echt naar onze wensen geluisterd en ze prachtig verwerkt. Het portret heeft ons echt geraakt en gaat een mooie plek krijgen!

 • #30

  Debbie Smeets (dinsdag, 18 april 2023 09:44)

  Zo onwijs blij met het mooie portret van mij en mijn kindjes dat ik van Nicole heb mogen ontvangen nadat ik had meegedaan aan haar winactie! Het portret is zo gedetailleerd. Echt ongelofelijk hoe sprekend ze ons getekend heeft! Nicole kan niet alleen prachtige portretten maken maar ze is ook nog eens heel aardig, denkt goed met je mee om ervoor te zorgen dat het portret perfect wordt! Ik kan iedereen aanraden om een portret door Nicole te laten maken!

 • #29

  Nina (maandag, 17 april 2023 09:06)

  Nicole heeft een onwijs mooi portret gemaakt van ons gezin als 4!
  Mijn lieve vriend en papa van onze twee dochters is overleden waardoor we geen foto van ons als gezin hadden. Nicole heeft een portret gemaakt van ons vier.

 • #28

  Laura & Jeroen (zondag, 16 april 2023 12:35)

  Wij hebben een prachtig portret gekocht bij Nicole.
  Ze is heel creatief denkt goed mee in wat het mooist zal zijn voor het portret en kan waanzinnig tekenen/schilderen!
  Wij raden het zeker aan om bij Nicole een mooi aandenken te kopen!

 • #27

  Liede Hofstee-van der Wielen (woensdag, 30 november 2022 20:09)

  Ik kan Nicole niet genoeg bedanken voor het prachtige portret dat ze heeft gemaakt van mijn dierbaarste herinnering. Het is mooier geworden dan ik had kunnen wensen!
  Heel fijn contact gehad via de mail met snelle reacties.
  Ik kan iedereen aanraden om contact op te nemen met Nicole.

 • #26

  Joséphine, trotse moeder van Wiechger (vrijdag, 03 juni 2022 18:55)

  Wiechger en ik staan voor altijd vereeuwigd in een prachtig, mooi, warm en liefdevol schilderij. Ik ben ongelooflijk trots op mijn lieve zoontje en dat gevoel straalt van het doek. Dankjewel lieve Nicole.!

 • #25

  Saskia visser (maandag, 30 mei 2022 07:30)

  Nicole heeft een prachtig portret gemaakt aan de hand van foto’s van alle 5 de kleinkinderen voor mijn vader. Onze middelste zoontje is overleden waardoor er van hem geen recente foto is. Ze heeft daar een prachtig geheel van gemaakt en met dit portret is het toch net alsof hij er toch nog even is. Hij leeft al 3 jaar in onze harten voort en met dit portret is het plaatje helemaal compleet. Mijn vader was totaal ontroerd hoe mooi en echt het portret is geworden. Ontzettend bedankt voor het maken van dit prachtige portret. Ook het contact met Nicole is super fijn. Duizendmaal dank!

 • #24

  David (maandag, 23 mei 2022 10:13)

  It was a pleasure working with you. Rarely are things this direct and simple throughout these processes while still maintaining personal touch and care. You made it easy and delivered a product we will absolutely cherish for years to come. I would be happy to recommend you to our friends and loved ones.

 • #23

  Jose Raves (woensdag, 06 april 2022 19:30)

  Heel knap hoe Nicole ons heeft kunnen weergeven.. Wij zijn er super blij mee en chapeau voor dit kunstwerk. Een aanrader!!

 • #22

  Zoë (donderdag, 24 maart 2022 18:28)

  Prachtig portret laten maken door nicole van ons gezin.
  Erg realistisch en tijdloos.

 • #21

  jill (dinsdag, 16 november 2021 18:58)

  Enorm dankbaar voor het portret van mijn moeder en mij wat ik van Nicole heb mogen ontvangen. Zij heeft een oude en nieuwe foto fantastisch weten samen te voegen tot 1 portret, Kippenvel toen ik het voor het eerst zag, enorm bedankt nogmaals!

 • #20

  Inge (vrijdag, 06 augustus 2021 10:26)

  wij zijn Nicole heel erg dankbaar voor de 2 prachtige portretten die zij van ons en ons zoontje heeft gemaakt.. Deze zijn zo ontzettend waardevol, omdat ons zoontje niet meer bij ons is, dat is niet in woorden uit te drukken.
  Nogmaals bedankt lieve Nicole.

 • #19

  Leontien raijmakers (dinsdag, 22 juni 2021 23:04)

  Wat een prachtig werk
  Wij zijn er heel blij mee
  waardevolle herinnering aan de communie van onze dochter
  Xxx

 • #18

  Familie Nieboer (woensdag, 17 februari 2021 11:45)

  Nicole maakte voor ons prachtige portretten van de kinderen. Wij wilde graag van elk levensjaar een kunstwerk portret ipv een foto om steeds onze wissellijsten te vernieuwen. Ons idee was zwart/wit, simpel, strak, clean, maar barstend vol leven, en ik kan niet anders zeggen dan dat Nicole dit precies naar wens voor ons heeft gemaakt.

  Wat waren we onder de indruk toen we de portretten in het echt zagen! De gedachte dat de kinderen deze portretten later zelf in huis zullen hangen en ook hun groei kunnen beleven zoals wij dat nu doen gaf mij een warm gevoel. Zij zijn onze levenskunstwerken, nu vereeuwigd op papier. Voor ons een meest kostbaar geschenk om onszelf elk jaar te geven.

  Bedankt lieve Nicole, voor dit waanzinnige geschenk van jouw talent

 • #17

  Marise (vrijdag, 15 januari 2021)

  We zijn superblij met ons kunstwerk, een echte aanrader! Het is een portret van mijn dochter, man en mijzelf geworden net na de geboorte van onze dochter. Het mooiste moment van ons leven op een bijzondere manier vastgelegd. We herkennen ons zelf inclusief alle emoties. Sprekend! Ook de communicatie was duidelijk en er werd snel gereageerd. Een prachtig aandenken!

 • #16

  Miranda (woensdag, 16 december 2020)

  Wat een waanzinnige portretten!!! Echt zo levensecht en zoooo knap gemaakt!�� De meisjes stonden ook te genieten bij het uitpakken! Dank je wel voor je enorme talent! Liefs!

 • #15

  Lizette (dinsdag, 01 december 2020 10:02)

  Voor de verjaardag van mijn vriend heeft Nicole een prachtig portret gemaakt van hem en ons zoontje. Ze dacht goed mee met welke foto geschikt was en reageerde supersnel. Het resultaat is fantastisch! Het zit ook in een mooie lijst. Ik kan niet wachten om het te geven aan mijn vriend. En ben zelfs een beetje jaloers, dus misschien laat ik er ook wel een maken van mezelf.

 • #14

  Sophie (donderdag, 26 november 2020 21:26)

  Twee prachtige portretten laten maken van mijn man en mezelf met onze pasgeboren baby in uitgewerkt zwart-wit. Goed advies gekregen over welke foto mooi/geschikt zou zijn. Echt vakwerk. Super dierbaar. Bedankt, Nicole!

 • #13

  Guillaume (woensdag, 25 november 2020 21:11)

  Het uitzoeken van Een leuk en origineel verjaardagscadeau voor je partner blijft een uitdaging.. Via vrienden ben ik op de website van nicole uitgekomen en heb vrijwel meteen besloten een portret te laten maken. Het is uiteindelijk een portret met de zoon geworden op a2 formaat en het eindresultaat is prachtig. Nogmaals bedankt nicole :-)

 • #12

  Fleur (maandag, 23 november 2020 11:31)

  Nicole heeft voor mij een mooi portret uitgewerkt met mijn dochter. De communicatie met Nicole verloopt erg prettig en snel en het portret is uiteindelijk prachtig geworden. ik zou Nicole aan iedereen aanraden.

 • #11

  Jes (donderdag, 16 juli 2020 15:02)

  Wat een vakvrouw is Nicole!
  Te beginnen met de manier van communiceren, het meedenken, de update tussendoor en natuurlijk het eindresultaat: wow! De ontvanger was geroerd en helemaal stil van de mooie afbeelding die sprekend lijkt.
  Bedankt Nicole en tot de volgende keer!

 • #10

  Kim (maandag, 13 juli 2020 15:28)

  Nicole heeft voor mij een hele mooie schildering gemaakt. Het intieme van de foto komt helemaal terug en dat is precies wat ik ook zo voor mij zag. omdat het een kado is met een speciale betekenis heeft zij er nog extra veel aandacht aangegeven en dat vind ik lief.. Je voelt aan alles dat zij met liefde schildert en het werk extra speciaal maakt.

 • #9

  Sandra Sikkes (woensdag, 01 juli 2020 19:42)

  Via instagram kwam ik prachtige portretten tegen gemaakt door Nicole. Ik stuurde een berichtje en kreeg iedere keer vlot een reactie terug met de mogelijkheden. Het duurde dan ook niet lang voor ik wist dat ik een portret wilde laten maken door Nicole. Het resultaat is prachtig en boven verwachting, wat mooi! Ruim op tijd liet ze resultaat zien en heeft ze het portret opgestuurd met track en trace. Ik ben ontzettend blij met het resultaat en dankbaar voor de betrouwbare en snelle service.

 • #8

  Joyce Custers (zondag, 21 juni 2020 13:23)

  Super bedankt Nicole, het Vaderdag cadeau is prachtig..
  Ons contact rondom de opdracht, het proces rondom inlijsten en verzenden is ook super goed verlopen.
  Aanrader!

 • #7

  Eva (woensdag, 17 juni 2020 16:56)

  Via instagram bij Nicole terecht gekomen. Heel prettig contact gehad over het maken van een tekening als vaderdagkado voor mijn man. Nicole was heel behulpzaam in het meedenken over de stijl en afwerking van de tekening en het eindresultaat is prachtig. Kan niet wachten om het zondag te geven. Aanrader als je een persoonlijk kado zoekt.

 • #6

  Marieke (dinsdag, 09 juni 2020 13:46)

  Dank voor je beeldschone werk van mij & m’n dochter! Ik vind het echt Zo knap gedaan.. Prachtig plekje hier gekregen in huis! Dank.

 • #5

  Lieke (zondag, 07 juni 2020 16:47)

  Ik wilde mijn zus die Door een hele moeilijke tijd gaat en met haar Pasgeboren tweeling in een Ziekenhuis ligt in Portugal, een mooie tekening geven om haar op te vrolijken.. zo kwam ik bij Nicole terecht.... Eigenlijk was ze vol geboekt met opdrachten maar heeft ze tijd gemaakt en leverde binnen een paar dagen een prachtige tekening van mij mijn zus die haar tweeling voed. Toen ik de tekening thuis ontving had ze er als cadeautje nog een tekening van mij bij gedaan. Echt fantastisch werk en een onwijs lief mens!

 • #4

  José de Wal (dinsdag, 26 mei 2020 09:25)

  Ik heb Nicole inmiddels een aantal keren gevraagd voor een portret van ons zoontje. zowel om kado te doen aan opa en oma als voor mijzelf. Keer op keer weet ze hem prachtig vast te leggen. Een blijvende herinnering die waardevoller is dan welk kunstwerk ook!

 • #3

  Janine Kuperus (zaterdag, 23 mei 2020 15:48)

  Via Instagram kwam ik terecht bij Nicole. Haar prachtige werk sprak me ontzettend aan. Ik dacht direct aan een afbeelding, een screenshot genomen vanuit een filmpje net na mijn bevalling. Flut kwaliteit. Maar zo’n waardevol moment. Na een warm telefoongesprek is ze aan de slag gegaan. En zoveel sneller dan verwacht heeft ze het beeld getekend. Wat ben ik hier ontzettend blij mee. Nicole, bedankt voor de prachtige tekening en het super fijne contact! Dat maakt dit product nog veel mooier!

 • #2

  Frank (woensdag, 13 mei 2020 12:56)

  Onlangs een prachtig portret van mijn vrouw en ons zoontje laten maken door Nicole. Allereerst is het een fantastisch mooi portret geworden. Nicole stond meteen klaar om te helpen bij het selecteren van de juiste foto en zorgde ook dat ik het ruim op tijd in huis had. Wij zijn heel erg blij met dit mooie aandenken! Bedankt Nicole.

 • #1

  Barthelemy van Tuinen (maandag, 11 mei 2020 21:42)

  Hele goede ervaring met art to remember. Afstemming over de mogelijkheden en behoefte verliep heel erg prettig en het eindresultaat is verbluffend. Echte aanrader als je een persoonlijk moment wilt laten vastleggen in een uniek kunstwerk. Bedankt!