Deel Jouw ervaring met Art to Remember, Dankjewel!

Commentaren: 18
 • #18

  Familie Nieboer (woensdag, 17 februari 2021 11:45)

  Nicole maakte voor ons prachtige portretten van de kinderen. Wij wilde graag van elk levensjaar een kunstwerk portret ipv een foto om steeds onze wissellijsten te vernieuwen. Ons idee was zwart/wit, simpel, strak, clean, maar barstend vol leven, en ik kan niet anders zeggen dan dat Nicole dit precies naar wens voor ons heeft gemaakt.

  Wat waren we onder de indruk toen we de portretten in het echt zagen! De gedachte dat de kinderen deze portretten later zelf in huis zullen hangen en ook hun groei kunnen beleven zoals wij dat nu doen gaf mij een warm gevoel. Zij zijn onze levenskunstwerken, nu vereeuwigd op papier. Voor ons een meest kostbaar geschenk om onszelf elk jaar te geven.

  Bedankt lieve Nicole, voor dit waanzinnige geschenk van jouw talent

 • #17

  Marise (vrijdag, 15 januari 2021)

  We zijn superblij met ons kunstwerk, een echte aanrader! Het is een portret van mijn dochter, man en mijzelf geworden net na de geboorte van onze dochter. Het mooiste moment van ons leven op een bijzondere manier vastgelegd. We herkennen ons zelf inclusief alle emoties. Sprekend! Ook de communicatie was duidelijk en er werd snel gereageerd. Een prachtig aandenken!

 • #16

  Miranda (woensdag, 16 december 2020)

  Wat een waanzinnige portretten!!! Echt zo levensecht en zoooo knap gemaakt!�� De meisjes stonden ook te genieten bij het uitpakken! Dank je wel voor je enorme talent! Liefs!

 • #15

  Lizette (dinsdag, 01 december 2020 10:02)

  Voor de verjaardag van mijn vriend heeft Nicole een prachtig portret gemaakt van hem en ons zoontje. Ze dacht goed mee met welke foto geschikt was en reageerde supersnel. Het resultaat is fantastisch! Het zit ook in een mooie lijst. Ik kan niet wachten om het te geven aan mijn vriend. En ben zelfs een beetje jaloers, dus misschien laat ik er ook wel een maken van mezelf.

 • #14

  Sophie (donderdag, 26 november 2020 21:26)

  Twee prachtige portretten laten maken van mijn man en mezelf met onze pasgeboren baby in uitgewerkt zwart-wit. Goed advies gekregen over welke foto mooi/geschikt zou zijn. Echt vakwerk. Super dierbaar. Bedankt, Nicole!

 • #13

  Guillaume (woensdag, 25 november 2020 21:11)

  Het uitzoeken van Een leuk en origineel verjaardagscadeau voor je partner blijft een uitdaging.. Via vrienden ben ik op de website van nicole uitgekomen en heb vrijwel meteen besloten een portret te laten maken. Het is uiteindelijk een portret met de zoon geworden op a2 formaat en het eindresultaat is prachtig. Nogmaals bedankt nicole :-)

 • #12

  Fleur (maandag, 23 november 2020 11:31)

  Nicole heeft voor mij een mooi portret uitgewerkt met mijn dochter. De communicatie met Nicole verloopt erg prettig en snel en het portret is uiteindelijk prachtig geworden. ik zou Nicole aan iedereen aanraden.

 • #11

  Jes (donderdag, 16 juli 2020 15:02)

  Wat een vakvrouw is Nicole!
  Te beginnen met de manier van communiceren, het meedenken, de update tussendoor en natuurlijk het eindresultaat: wow! De ontvanger was geroerd en helemaal stil van de mooie afbeelding die sprekend lijkt.
  Bedankt Nicole en tot de volgende keer!

 • #10

  Kim (maandag, 13 juli 2020 15:28)

  Nicole heeft voor mij een hele mooie schildering gemaakt. Het intieme van de foto komt helemaal terug en dat is precies wat ik ook zo voor mij zag. omdat het een kado is met een speciale betekenis heeft zij er nog extra veel aandacht aangegeven en dat vind ik lief.. Je voelt aan alles dat zij met liefde schildert en het werk extra speciaal maakt.

 • #9

  Sandra Sikkes (woensdag, 01 juli 2020 19:42)

  Via instagram kwam ik prachtige portretten tegen gemaakt door Nicole. Ik stuurde een berichtje en kreeg iedere keer vlot een reactie terug met de mogelijkheden. Het duurde dan ook niet lang voor ik wist dat ik een portret wilde laten maken door Nicole. Het resultaat is prachtig en boven verwachting, wat mooi! Ruim op tijd liet ze resultaat zien en heeft ze het portret opgestuurd met track en trace. Ik ben ontzettend blij met het resultaat en dankbaar voor de betrouwbare en snelle service.

 • #8

  Joyce Custers (zondag, 21 juni 2020 13:23)

  Super bedankt Nicole, het Vaderdag cadeau is prachtig..
  Ons contact rondom de opdracht, het proces rondom inlijsten en verzenden is ook super goed verlopen.
  Aanrader!

 • #7

  Eva (woensdag, 17 juni 2020 16:56)

  Via instagram bij Nicole terecht gekomen. Heel prettig contact gehad over het maken van een tekening als vaderdagkado voor mijn man. Nicole was heel behulpzaam in het meedenken over de stijl en afwerking van de tekening en het eindresultaat is prachtig. Kan niet wachten om het zondag te geven. Aanrader als je een persoonlijk kado zoekt.

 • #6

  Marieke (dinsdag, 09 juni 2020 13:46)

  Dank voor je beeldschone werk van mij & m’n dochter! Ik vind het echt Zo knap gedaan.. Prachtig plekje hier gekregen in huis! Dank.

 • #5

  Lieke (zondag, 07 juni 2020 16:47)

  Ik wilde mijn zus die Door een hele moeilijke tijd gaat en met haar Pasgeboren tweeling in een Ziekenhuis ligt in Portugal, een mooie tekening geven om haar op te vrolijken.. zo kwam ik bij Nicole terecht.... Eigenlijk was ze vol geboekt met opdrachten maar heeft ze tijd gemaakt en leverde binnen een paar dagen een prachtige tekening van mij mijn zus die haar tweeling voed. Toen ik de tekening thuis ontving had ze er als cadeautje nog een tekening van mij bij gedaan. Echt fantastisch werk en een onwijs lief mens!

 • #4

  José de Wal (dinsdag, 26 mei 2020 09:25)

  Ik heb Nicole inmiddels een aantal keren gevraagd voor een portret van ons zoontje. zowel om kado te doen aan opa en oma als voor mijzelf. Keer op keer weet ze hem prachtig vast te leggen. Een blijvende herinnering die waardevoller is dan welk kunstwerk ook!

 • #3

  Janine Kuperus (zaterdag, 23 mei 2020 15:48)

  Via Instagram kwam ik terecht bij Nicole. Haar prachtige werk sprak me ontzettend aan. Ik dacht direct aan een afbeelding, een screenshot genomen vanuit een filmpje net na mijn bevalling. Flut kwaliteit. Maar zo’n waardevol moment. Na een warm telefoongesprek is ze aan de slag gegaan. En zoveel sneller dan verwacht heeft ze het beeld getekend. Wat ben ik hier ontzettend blij mee. Nicole, bedankt voor de prachtige tekening en het super fijne contact! Dat maakt dit product nog veel mooier!

 • #2

  Frank (woensdag, 13 mei 2020 12:56)

  Onlangs een prachtig portret van mijn vrouw en ons zoontje laten maken door Nicole. Allereerst is het een fantastisch mooi portret geworden. Nicole stond meteen klaar om te helpen bij het selecteren van de juiste foto en zorgde ook dat ik het ruim op tijd in huis had. Wij zijn heel erg blij met dit mooie aandenken! Bedankt Nicole.

 • #1

  Barthelemy van Tuinen (maandag, 11 mei 2020 21:42)

  Hele goede ervaring met art to remember. Afstemming over de mogelijkheden en behoefte verliep heel erg prettig en het eindresultaat is verbluffend. Echte aanrader als je een persoonlijk moment wilt laten vastleggen in een uniek kunstwerk. Bedankt!